Zoek op merk

Laadpaal via DirectLease

Laadpaal via DirectLease

Het regelen van een laadpaal voor thuis of op het werk, kan een tijdrovende klus zijn. Zit je hier niet op te wachten? Wij kunnen dit voor onze rekening nemen. 

Wat kost een laadpaal?
Een laadpaal laten installeren is maatwerk. Zo vindt er bij de ene klus meer graafwerkzaamheden plaats terwijl bij de ander de meterkast moet worden aangepast. Dit heeft effect op het kostenplaatje. Mochten er geen bijzonderheden plaatsvinden, dan kun je het beste rekening houden met een kostenpost van €2.420 (excl BTW). Deze kosten kunnen we uiteraard voor je meenemen in het leasetarief.

De laadpas
Je ontvangt van ons een laadpas om jouw elektrische auto op te kunnen laden. Bij deze pas hoort een abonnement, zodat je bij een eventuele storing direct weer op weg geholpen wordt. Handig toch! De kosten voor dit abonnement bedragen €12,50 (excl. btw) per maand. 

Elektriciteitskosten
Aan het opladen van de auto zitten verbruikskosten verbonden. Door middel van jouw pas wordt bijgehouden hoeveel stroom je in de maand hebt verbruikt. Jouw werkgever ontvangt hiervan elke maand een factuur. 


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind