Plug-in hybride

Plug-in hybride

Is 100% elektrisch rijden op dit moment voor jou een te grote stap? Dan stellen wij jou graag voor aan een plug-in hybride. Deze auto beschikt zowel over een elektrische als brandstofmotor (deze is ondergeschikt). Dit betekent dat als de accu leeg is de brandstofmotor het overneemt, zodat jij alsnog de reis kunt voortzetten. We hebben alle plug-in hybride modellen voor jou op een rijtje gezet! Welke grijpt jouw aandacht?

Leaseprijs
432
2388
Accucapaciteit
0 kWh
34 kWh
Actieradius
0 km
124 km
Catalogusprijs
30670
158877

Wat is een plug-in hybride?

Naast de hybride is er ook een plug-in hybride. We begrijpen dat dit wat verwarrend kan zijn. Belangrijk om te onthouden is dat bij een plug-in hybride, in tegenstelling tot de hybride motor, de benzinemotor ondergeschikt is aan de elektrische motor. Je kunt dus overal elektrisch naartoe rijden, zolang je de accu maar oplaad. Dit doe je met behulp van een laadpaal. Is de stroom op, geen paniek! Dan rij je verder op je brandstofmotor.

Maar hoe ver kun je op één oplaadbeurt elektrisch rijden? Dit hangt af van de grote van het accupakket. Kleine afstanden kun je met gemak elektrisch afleggen. Er bestaan al grotere accu's, echter zitten deze nog niet in elke hybride. Houd er met lange afstanden dus rekening mee dat je weet waar de laadpunten zich bevinden of dat je regelmatig benzine/diesel tankt.

De voordelen van een zakelijke plug-in hybride leaseauto:

  • Lagere CO2 uitstoot
  • Normale actieradius: bij gebruik van de benzinemotor
  • Je kunt zelf kiezen of je elektrisch wilt rijden of op brandstof
  • Gemakkelijk zelf op te laden

De nadelen van een zakelijke plug-in hybride leaseauto:

  • Kies je voor fossiele brandstof, dan slechter voor het milieu
  • Aanschaf duurder dan benzine of dieselauto
  • Sinds 2017 geen belastingvoordeel. Dit betekent dat als je voor een hybride kiest, je niet in aanmerking komt voor een gunstige bijtelling.

Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind