DirectLease.nl Auto Nieuws Opel Astra Sports Tourer: straks ook verkrijgbaar als plug-in hybrid

Opel zal de nieuwe Astra Sports Tourer vanaf de start ook aanbieden als plug-in hybride, aanvankelijk met maximaal 180 pk (133 kW), later met een systeempiekvermogen van 225 pk (165 kW). Daaronder zullen benzine- en dieselmotoren met 110 pk (81 kW) tot 130 pk (96 kW) beschikbaar zijn.

Met een lengte van 4,64 meter is de Astra Sport Tourer zes centimeter korter dan zijn voorganger, maar heeft hij een 5,7 centimeter langere wielbasis. Met een lage laadrand van ongeveer 60 centimeter biedt de estate 608 tot 1634 liter inhoud, de PHEV-varianten 70 liter minder vanwege de accu in de onderbak. De achterbank klapt in drieën en vormt een vlak oppervlak met de bagageruimtevloer wanneer de rugleuningen neergeklapt zijn. Het deksel van de laadruimte kan in een compartiment worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Net als de berline krijgt de Sports Tourer uiteraard ook het nieuwe "Vizor"-merkgezicht, de optionele adaptieve Intelli-Lux LED-verlichting zoals we die kennen van de Insignia en Grandland X, de volledig digitale Pure Panel cockpit en de zelf ontwikkelde stoelen, die gecertificeerd zijn door de Healthy Back Campaign. Afhankelijk van het uitrustingsniveau zijn de stoelen voorzien van zijsteunverstelling, een bestuurdersstoel met klimaatregeling en massagefunctie, en verwarmbare achterstoelen.

De Astra Sports Tourer moet medio volgend jaar op de markt komen. De prijzen zijn nog niet vastgesteld.

(motor-traffic.de)

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 - 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner