Porsche voegt een derde carrosserievariant toe aan het gamma Taycan-modellen. De Sport Turismo is een synthese van de Cross Turismo en de Sedan. Hij heeft niet de off-road designelementen van de Cross en is ook verkrijgbaar met achterwielaandrijving, maar profiteert wel van de grotere hoofdruimte en de grotere bagageruimte. Het nieuwe familielid wordt eind februari gelanceerd, eerder als GTS op de 2022, andere versies volgen in maart. Een nieuwe optie voor de Taycan Sport Turismo is een panoramisch dak met een elektrisch antiverblindingsysteem, Sunshine Control.

De Sport Turismo heeft een vermogensbereik van 326 pk (240 kW) tot 625 pk (460 kW). De basisversie in Nederland kost 90.800 euro, het topmodel Turbo S Sport Turismo met vierwielaandrijving kost 192.700 euro, maar is ook 260 km/u snel en haalt de 100 km/u in minder dan drie seconden. De versie met de langste actieradius is de Taycan 4S Sport Turismo met een actieradius tot 498 kilometer volgens WLTP.

Het nieuwe panorama dak met Sunshine Control wordt met een vingertip transparant of mat Het nieuwe panorama dak met Sunshine Control heeft als bijzonderheid een elektrisch verblindingsscherm. Het grote glasoppervlak is verdeeld in totaal negen zones die afzonderlijk kunnen worden bediend. Op die manier kunnen gedeelten van het dak of het hele dak transparant of ondoorzichtig worden gemaakt.

(motor-traffic.de)

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner