Zijn uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan: meer dan ooit kan het vermogen van de 306 pk (225 kW) sterke viercilindermotor in de BMW M135i xDrive worden aangewend voor een uiterst dynamische rijervaring. Maar de "luide" kleuren en het geluid zijn achtergrondmuziek voor de geavanceerde afstemming van zijn chassistechnologie. Dit is ontworpen om nauwkeurig controleerbare rijeigenschappen te garanderen, zelfs in zeer dynamische situaties op het racecircuit. Dankzij de geoptimaliseerde tractie kunnen de fysieke grenzen van het rijden met vertrouwen worden benaderd, vooral tijdens extreem sportief bochtenwerk.

Een blik op de wijzigingen aan het chassis verklaart dit effect: op de vooras van de BMW zijn de camberwaarden van de wielen verhoogd om de absorptie van zijdelingse krachten tijdens sportief bochtenwerk te optimaliseren. Bovendien zijn de wishbones van de voorwielophanging nu met elkaar verbonden via een nieuwe hydromount. De langs- en draagarmlagers op de achteras zijn eveneens herzien. Tegelijkertijd zijn de ophanging en de demping opnieuw afgesteld. Dit resulteert in een merkbaar verbeterd rolgedrag, wat ook het stuurgevoel tijdens ambitieus rijden ten goede komt.

De M135i x-Drive legt meer nadruk op het uiterlijke effect. Het dubbelzijdige uitlaatsysteem ondersteunt niet alleen de vermogensafgifte van de viercilindermotor door de tegendruk te verminderen. Het produceert ook een karakteristiek aandrijfgeluid. Het geluid wordt ook in het interieur doorgegeven en specifiek versterkt via de luidsprekers van het audiosysteem.

Bijzonder expressieve lakafwerkingen onderstrepen het extroverte karakter van de BMW M135i xDrive. Voortaan kunnen ook BMW Individual lakafwerkingen en speciale wensen van klanten in het productieproces worden geïntegreerd. Het gamma exterieurkleuren wordt bijvoorbeeld uitgebreid met Sao Paulo Yellow uni en de varianten Frozen Orange metallic en Frozen Pure Grey. 

(motor-traffic.de)

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner