DirectLease.nl Auto Nieuws Binnenkort zal Opel ons ook niet meer aanspreken met "Hey".

Met de nieuwe Astra zal Opel de spraakherkenning in de auto verder uitbreiden. Hij werkt volledig via het netwerk en luistert naar de woorden "Hé Opel". Persoonlijke voorkeuren zullen in de toekomst als profielen kunnen worden opgeslagen. Het infotainment herkent bestuurders of zelfs passagiers op basis van hun smartphone. Zo kunnen verschillende mensen hun individuele instellingen activeren met een druk op het breedbeeldscherm. Opel heeft voor dit doel avatars ontworpen voor zeer verschillende karakters. De navigatie vindt online in real time plaats (Connected Navigation Plus) en herkent zo bijvoorbeeld files al in hun ontstaan. Kaartupdates zullen "over the air" beschikbaar zijn.

De "My Opel"-app maakt het bijvoorbeeld mogelijk om in de Astra Hybrid de oplaadtijden of de vooraf ingestelde interieurtemperatuur vanaf de smartphone te activeren, een adres in het navigatiesysteem te laden ("Send2Nav") of contact op te nemen met de dealer voor een afspraakverzoek voor de volgende onderhoudsbeurt. Op verzoek van de klant kan de werkplaats een diagnose op afstand stellen, bijvoorbeeld of het voertuig al klaar is voor inspectie.

Een voorproefje van de volgende generatie compacte auto’s staat op de Duitse website van Opel. Daar kan de Astra al in een 3D-simulatie op maat worden gemaakt en vervolgens in de gewenste kleur en met de favoriete wielen op zijn virtuele reis worden gestuurd. Onder de titel "Beleef uw Astra" biedt Opel een 3D-visualisatie die is gemaakt met technologie van de toonaangevende ontwikkelaar van computerspellen Epic Games.

(motor-traffic.de)

 Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 17:30u

0541 - 571 710

E-mail ons

Vragen? Mail onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Goudstraat 70
Hengelo
Routeplanner