Zoek op merk

Afmelden Private Lease auto

Afmelden Private Lease auto

Afmelden Private Lease auto

Loopt het contract van jouw leaseauto af of wil je de auto voortijdig inleveren? Dat kan! vul onderstaand afmeldformulier in om het stopzetten van jouw leasecontract zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Weet je wat nu zo handig is? Je mag zelf een dag en dagdeel inplannen. Alleen bij volledig ingevulde formulieren kunnen wij het transport op de gewenste datum garanderen. Als het transport op de geplande datum niet mogelijk is, nemen we uiteraard contact op.

Vervangend contract
Ga je een nieuwe auto bij ons leasen? Wij wisselen gratis de huidige voor de nieuwe auto om.

  • Vul het afmeldformulier pas in nadat de exacte leverdatum van de nieuwe auto bekend is.

Leaseauto wegbrengen
Zelf de auto inleveren? Dit kan uitsluitend bij Van Mossel Kia: Höltersweg 30, 7556 BX in Hengelo.

  • Zorg ervoor dat je dit ophaaladres ook aangeeft op het afmeldformulier, anders weten wij niet dat je de auto zelf komt brengen.

Leaseauto laten ophalen
Wil je de auto liever laten ophalen? Geen enkel probleem! Vul dan op het afmeldformulier het gewenste ophaaladres in.

  • Let op: de ophaalkosten bedragen €75.

Download de AutoZelfScan App
Wij hebben iets nieuws! Vanaf nu kun je ook zelf jouw eigen inname inspectie uitvoeren. Zo heb jij altijd jouw inname rapport bij de hand. Wanneer je een zelfscan wilt uitvoeren kun je contact opnemen via sales@directleaseprivate.nl. Tip: vermeld het kenteken van jouw auto. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke referentiecode, deze heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de app. Download vervolgens de app en voer maximaal 3 dagen van te voren de inspectie uit. Dan mogen wij jou 50% korting geven op de ophaalkosten. 

Nieuwsgierig naar de app?
Bekijk de FAQ “Hoe werkt de AutoZelfScan App?” op onze website (https://service.directleaseprivate.nl/hc/nl/sections/201909076-Het-einde-van-je-leasecontract).

Let op!
Loopt jouw leasecontract in 2020 af en lever je de auto voortijdig in? Wil je dan telefonisch of per e-mail contact opnemen, zodat wij jouw kenteken kunnen toevoegen in de app.

Hoe gaat het verder?
Na binnenkomst van de auto zal een innamerapport worden opgesteld door onze professionals. Binnen 3 weken ontvang je de definitieve eindfactuur. Ben je benieuwd naar welke schades onder de categorie gebruiksschades vallen? Dit lees je in het Innameprotocol leaseauto (versie 1.0 01-01-2016).

 

Je gegevens:

Autogegevens:

Ophaalgegevens:

Gewenste ophaaldatum:

Indien er minimaal 5 werkdagen zitten tussen afmelding en ophaaldatum kan er een dagdeel aangegeven worden

Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Zoek op basis van budget en filters je ideale leaseauto.
Zoek en vind