Zoek op merk

Afmelden Private Lease auto

Afmelden Private Lease auto

Afmelden Private Lease auto

Loopt het contract van jouw leaseauto af of wil je de auto voortijdig inleveren? In dat geval kun je onderstaand formulier invullen en wij zorgen ervoor dat je leaseauto wordt opgehaald. Het laten ophalen van de auto kan alleen op werkdagen en kost €65 euro.

Ga je een nieuw contract met ons aan? Dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Het is ook mogelijk om de auto zelf (kosteloos) in te leveren bij Van Mossel in Hengelo. Je dient dan hieronder bij ophaalgegevens de vestiging van Van Mossel te benoemen. Het pand is gevestigd aan de Höltersweg 30, de postcode is 7556 BX Hengelo.

We verzoeken je minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum het formulier in te vullen. De transportaanvraag komt binnen bij DirectLease en je ontvangt een bevestiging van deze afmelding. Alleen bij volledig en tijdig ingevulde formulieren kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen.

Indien transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, zal contact met je worden opgenomen. Na binnenkomst van de auto zal een innamerapport worden opgesteld, na 2 á 3 weken ontvang je van ons de eindfactuur.

Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in dit Innameprotocol leaseauto (versie 1.0 01-01-2016).

 

Afmelden leaseauto

 

Om jouw leaseauto af te melden, vul je onderstaand formulier in. Vul het formulier pas in als je weet wanneer je nieuwe auto geleverd wordt.

Je gegevens:

Autogegevens:

Ophaalgegevens:

Gewenste ophaaldatum:

Indien er minimaal 5 werkdagen zitten tussen afmelding en ophaaldatum kan er een dagdeel aangegeven worden

Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?
Zoek en vind