Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Home > FAQ

Lease auto banden, FAQ over autoleasing & autoverhuur

Vraag Antwoord
Welke bandenmerken doen mee aan het DirectLease winterbandenplan? Je merkdealer adviseert in overleg met DirectLease welke band het meest geschikt is voor de lease-auto. Wij gebruiken alleen A-merk banden.
Ik wil een grotere maat banden (groter dan 16 inch velgen) kan dit? Bij winterbanden niet van toepassing.
Kan ik in mijn contract ook runflat winterbanden opnemen? Dit is mogelijk echter niet via de normale functionaliteit van de website. Voor een prijsopgaaf dient u contact op te nemen met sales@directlease.nl.
Mijn auto is nu ouder dan een jaar, maar ik wil achteraf toch meedoen met het winterbandenplan, kan dit? Ja, dat kan.Met terugwerkende kracht worden de voorgaande termijnen in rekening gebracht.Vervolgens wordt het geldende maandtarief voor winterbanden gehanteerd.
Waar laat ik de winterbanden? De winterbanden worden bij je merkdealer opgeslagen. Je hebt daar dus verder geen omkijken naar.
Hoeveel winterbanden zitten er in het contract? In het contract zijn 6 winterbanden opgenomen. Indien u deze alleen in de winter-periode gebruikt dan volstaat dit ruimschoots.
Zijn winterbanden verplicht in het buitenland? In veel landen (in ieder geval Duitsland,Frankrijk,Italie,Noorwegen,Oostenrijk,Zweden en Zwitserland)kan het niet gebruiken van winterbanden een rol spelen bij de aansprakelijkheid voor een aanrijding.In het ergste geval bent u medeaansprakelijk vanwege het rijden op ongeschikte banden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt leasen bij DirectLease? Leasen bij DirectLease is simpel! Wil je weten hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie. >

Vragen?

Stuur een mail naar onze sales afdeling

Of bel ons:
+31 (0)541 571 710


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen en het laatste lease-nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden! Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks. Occasion koop