Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Home > FAQ

Lease auto aanschaf, FAQ over autoleasing & autoverhuur

Vraag Antwoord
Moet ik bij de specificaties van een auto de kosten voor rijklaar afleveren en extra kosten overheid (leges, verwijderingsbijdrage etc.) opnemen als accessoires om op de juiste leaseprijs te komen? Nee, alle leaseprijzen zijn inclusief leges, verwijderingsbijdrage en afleverkosten.
Heb je bij DirectLease vrije keuze waar je je auto koopt? U heeft: a) de vrije keuze m.b.t. het kiezen van de leverende merkdealer b) in het geval van een actie aanbieding van DirectLease bepaalt DirectLease de leverende dealer.
Ik wil mijn eigen auto bij het aanschaffen van de leaseauto door de dealer laten 'inkopen'. Echter is deze inkoopprijs afhankelijk van de leasecondities van DirectLease, wat kan ik de dealer hierover zeggen? Het beste is de dealer contact op te laten nemen met de afdeling inkoop van DirectLease (via sales@directlease.nl). Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.
Chiptuning mag dat bij jullie op de auto's? Chiptuning wordt door ons niet toegestaan.
De auto staat na invulling van de bestelling bij "mijn auto's" op auto is besteld. Hoe lang duurt het voordat jullie contact met de dealer opnemen en de daadwerkelijke bestellig doen? Kan ik het traject van bestellen volgen? Als de getekende mantel en opdracht formulieren bij ons binnen zijn, wordt de volgende dag de bestelling geplaatst. U kunt het traject volgen op de speciale Fleet Owners Pagina. U heeft hier tijdens de acceptatie een password en login naam voor gekregen.
Ik wil een trekhaak laten monteren. Zijn hier nog speciale voorwaarden aan verbonden? Daar zijn geen speciale voorwaarden aan verbonden. Op de website van het betreffende merk kunt u de trekhaak als accessoire vinden. Neem deze op in de calculatie op onder "accessoires" met de adviesprijs.
ik wil via jullie een personenwagen gaan leasen, is het mogelijk mijn eigen auto in te ruilen/verkopen of kopen jullie deze in U kunt een auto inruilen via het van Mossel Mega Occasion Center. Neem hiervoor contact op met Peter Oude Kempers op telefoonnummer 0541-571775. U kunt de opbrengst vervolgens laten uitkeren of gebruiken in uw lease-tarief. Ook kunt uw wagen uitstekend verkopen op de verschillende marktplaatsen zoals, Autotrader.nl of Marktplaats.nl
Is het mogelijk om via directlease een auto te leasen in België? In Belgie hebben wij ook een vestiging. Het is dus mogelijk voor een buitenlandse (neven)vestiging hier een auto te leasen. Kijk op onze "internationaal leasen pagina" voor de juiste contactpersoon.
Ik wil een carkit laten inbouwen, mag dit zonder meer of worden daar door jullie nog eisen aan gesteld? De eis die wij stellen is dat de car kit zodanig wordt ingebouwd dat deze zonder schade aan de auto verwijderd kan worden. Veel auto's zijn tevens al voorzien van een draadloze telefoonverbinding, kijk dus eerst of deze onder de comfortopties staat.
Wanneer is klasse3 alarm (SCM KL3) verplicht? SCM KL3 (klasse 3)wordt verplicht gesteld vanaf €50.000,- cataloguswaarde.GPS (Tracking & Tracing) is vanaf €60.000,- verplicht. Tevens is een SCM KL3 verplicht bij geïntegreerde navigatiesystemen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt leasen bij DirectLease? Leasen bij DirectLease is simpel! Wil je weten hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie. >

Vragen?

Stuur een mail naar onze sales afdeling

Of bel ons:
+31 (0)541 571 710


Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden! Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks. Occasion koop