Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Werken bij DirectLease


DirectLease is een sterk groeiende online leasemaatschappij die voortdurend op zoek is naar nieuw talent. Met haar vestigingen in Nederland, België en Duitsland maakt zij deel uit van International Car Lease Holding. Ben je geïnteresseerd in een stage of carrière bij DirectLease, stuur dan je CV met motivatie naar [email protected]

 

Op korte termijn zijn we op zoek naar de volgende functies:

Online lease adviseur (V/M)

Als online lease adviseur fungeer jij als aanspreekpunt voor onze zakelijke en/of particuliere klanten die ons voornamelijk via online kanalen bereiken. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het adequaat opvolgen van nieuwe registraties en het afhandelen van lease-aanvragen. 

Daar wil ik meer over lezen ...

 

Schadebehandelaar (V/M)

Als schadebehandelaar fungeer jij als aanspreekpunt voor onze zakelijke en/of particuliere klanten op gebied van schadegevallen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de adequate opvolging en afhandeling ervan; klantvriendelijk en kostenbewust.

Daar wil ik meer over lezen ...