Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden!
Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks.
Occasion koop

Afmelden Private Lease auto


Afmelden Private Lease auto

Loopt het contract van jouw leaseauto af of wil je de auto voortijdig inleveren? In dat geval kun je onderstaand formulier invullen en wij zorgen ervoor dat je leaseauto wordt opgehaald.

We verzoeken je minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum het formulier in te vullen. De transportaanvraag komt binnen bij DirectLease en je ontvangt een bevestiging van deze afmelding. Alleen bij volledig en tijdig ingevulde formulieren kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Indien transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, zal contact met je worden opgenomen. Na binnenkomst van de auto bij DirectLease zal een innamerapport worden opgesteld. Uiteraard mag je de auto ook zelf in Oldenzaal bij DirectLease inleveren, neem hiervoor contact op met [email protected]

Hoe de auto beoordeeld wordt lees je in dit Innameprotocol leaseauto.

 

Afmelden leaseauto

 

Om jouw leaseauto af te melden, vul je onderstaand formulier in.

Je gegevens:

Autogegevens:

Ophaalgegevens:

Gewenste ophaaldatum: