Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Waarom leasen bij DirectLease?


Transparant
aanbod

De beste prijs met
de beste service

Snelle service
(reactietijd < 1 uur)

Eigen kantoren
in NL, BE en DE

Onafhankelijk van
bank of automerk

Transparant aanbod

DirectLease staat sinds de start in 2001 al bekend om haar transparante aanbod. Zodra je op onze site een auto calculeert, zie je bij iedere volgende stap wat de impact van die keuze is. En of je nou voor 1 of 100 auto’s calculeert, iedereen heeft bij ons diezelfde scherpe standaard prijsstelling.

DirectLease, direct weten waar je aan toe bent!

De beste prijs
met de beste service

DirectLease biedt niet alleen zeer scherpe tarieven aan, maar ook een uitstekende en persoonlijke service. Als onderdeel van International Car Lease Holding behoren we tot de top van de leasemaatschappijen in Nederland. Dit verschaft de inkoopkracht die ons in staat stelt je de beste prijzen aan te kunnen bieden. Maar we weten maar al te goed dat een scherp tarief alleen niet voldoende is. Onze persoonlijke service zorgt er voor dat je het vertrouwen hebt en houdt in de juiste dienstverlening die je bij de ondersteuning van je een leasecontract verwacht.

Snelle service
(reactietijd binnen een uur)

We staan erom bekend dat we snel reageren op alle gestelde vragen. Dus wanneer je ons met een telefoontje, mail of chatgesprek benadert, zorgen we voor een vlotte opvolging van je vragen. Van maandag tot vrijdag zijn we zo bereikbaar van 08.00 uur tot 21.00 uur. En dat met ter zake kundige medewerkers die je direct van een passend antwoord kunnen voorzien.

Eigen kantoren
in NL, BE en DE

DirectLease heeft eigen kantoren in Nederland, Belgie en Duitsland. Op zichzelf is dat nog niet zo bijzonder, want er zijn meer internationale aanbieders. Wat het echt bijzonder maakt is de korte lijnen waarmee we deze dienstverlening aanbieden. Hiermee kunnen we snel reageren op internationale vraagstukken, kun je zelf kiezen voor een contactpersoon die je in je eigen taal voorziet van een oplossing ter plaatse en kunnen we eenvoudig auto’s invoeren en uitvoeren. Een medewerker die stopt in het ene land en een nieuwe medewerker in het andere land? Geen punt, dan verhuizen we het contract gewoon naar de andere kant van de grens. Bovendien kennen we de valkuilen en bijzonderheden aan beide zijden van de landsgrenzen erg goed. Noem ons gerust dé specialist!

Bank- en merkonafhankelijk

DirectLease is als onderdeel van International Car Lease Holding in handen van een tweetal echte ondernemers (de Van Mossel Groep en De Mandemakers Groep zijn ieder voor 50% eigenaar van DirectLease). Hiermee zijn wij niet – zoals de meeste andere grotere partijen in de markt – afhankelijk van een bank of in handen van één bepaald automerk waardoor we sturen op het vergroten van het marktaandeel van dat merk. Ook kun je bij ons nog steeds kiezen uit de opties “ik kies de dealer” en “DirectLease kiest de dealer”, waardoor je in staat wordt gesteld om je eigen leverende dealer zelf te kunnen selecteren. Kortom, we zijn volstrekt onafhankelijk en dat stelt ons in staat een onafhankelijk en juist advies te geven.

Zoek direct op merk

alle merken

minder merken

Vind direct jouw leaseauto

Brandstof

Bijtelling

€ 5000€ 200.000

Contact

Bel ons
+31 (0)541-571 710
E-mail ons
Vragen? Mail onze sales afdeling.
Bezoek ons
Kelvinstraat 1B,
Oldenzaal
Routeplanner
Postadres
Postbus 159,
7570 AD
Oldenzaal

Nieuws

DirectLease zoekt een SEA/SEO specialist!

27-11-2015

DirectLease zoekt een SEA/SEO specialist! Ben jij dat digitale marketingtalent? Kom dan werken bij dé online lease-website van Nederland! Bekijk de vacature op onze vacature pagina

lees meer >

Lease

Occasion Lease

Met Occasion Lease heb je de mogelijkheid om jong gebruikte auto's voor een scherpe prijs te leasen! Ander voordeel: je kunt er meteen mee wegrijden! Occasion lease

Koop

Mega Occasion Centrum

Een ruime keuze aan (jonge) ex-leaseauto's, uit onze eigen leasevloot waarvan het contract recent is beëindigd. Ons aanbod wisselt dagelijks. Occasion koop